Bachelor Creative Business Studies

Online leren, op afstand contact met elkaar hebben, het zijn momenteel actuele onderwerpen. Ondanks dat de wereld er momenteel even een beetje anders uit ziet, zal er over een tijdje toch voor een vervolgopleiding gekozen moeten worden. U.NXT is een nieuwe private onderwijsinstelling opgericht in samenwerking met de University of Northampton. Online leren is voor ons niks nieuws. Wij bieden onze studenten een opleiding met een volledig online curriculum waarbij ze face-to-face en op afstand ondersteund kunnen worden door persoonlijke begeleiders en onderling contact kunnen hebben. Ons doel? Studenten opleiden voor de toekomst. Een toekomst die vooral nu hard nodig blijkt te zijn.

De Bachelor Creative Business Studies is een multidisciplinaire opleiding van drie jaar. Tijdens deze opleiding gaan studenten leren om creativiteit toe te op allerlei vakken waar creativiteit misschien niet zo voor de hand liggend is, zoals technologie, data en business. Studenten volgen de lessen in het Engels en zullen ook les krijgen in kritisch schrijven en studeren uiteindelijk af met een Brits bachelorsdiploma. De diploma-uitreiking vindt plaats in Northampton, compleet met cap and gown. De lessen worden gegeven op onze locatie in Eindhoven, recht in het hart van de Brainport regio waar de technologische en creatieve kansen voor het oprapen liggen.

Is de volledige opleiding online en op afstand te volgen? Nee, studenten zullen elkaar treffen op de onderwijslocatie. Hier kunnen ze op hun eigen tempo zelf aan de lessen werken, die ze krijgen in de vorm van MOOCs (Massive Open Online Courses). Deze MOOCs komen van de beste universiteiten en zijn door een speciaal team geselecteerd voor de opleiding. De voortgang van de studenten wordt constant geanalyseerd en ze kunnen goede persoonlijke begeleiding verwachten. Ze staan er niet alleen voor, maar samen met de andere studenten kunnen ze werken aan moeilijke lesstof en zullen ze bovendien samenwerken tijdens challenges. Dit zijn echte opdrachten aangeleverd door echte bedrijven. Denk hierbij aan opdrachten zoals het bedenken van het transport van de toekomst, of het verduurzamen van gebouwen. Het leukste? De challenges worden aangeboden in een gegamificeerde omgeving. Dit is een simulatie van de werkelijkheid. Hierdoor kunnen studenten relevante werkervaring op doen terwijl ze nog studeren!

Wil je meer weten over deze nieuwe en innovatieve vorm van onderwijs?  Volg ons via Instagram voor de laatste updates en leuke nieuwtjes.

We zouden de opleiding graag willen toelichten in de vorm van een persoonlijk gesprek. Helaas is fysiek ontmoeten even niet mogelijk, maar we hebben genoeg mogelijkheden om een online ontmoeting in te plannen. We horen graag!

Telefonisch zijn we bereikbaar via 06-39571441 en op de mail via info@unxt.org